top of page

ENERGIEKE MENSEN GEZOCHT

Wij hebben je heel wat te bieden? En jij?

LOCATIE

U vindt ons in gans België

Bij Sun at Home is het aangenaam vertoeven op de werkvloer. Je vindt ons in het hele land, met als uitvalsbasis Grimbergen.

Belgium.jpg

VACATURES

Werken in een sector met toekomst. Daar krijg je toch gewoon energie van?

Niets zo fijn als werken in de energiesector, waarin de ene technologische ontwikkeling de andere opvolgt in sneltempo. Scroll snel naar onder en stuur ons je sollicitatie met cv.

shutterstock_2234202223.jpg

VERKOPERS

België

Bij Sun at Work staat de klant centraal. Daarom zoeken we iemand die sociaal en communicatief is. Iemand die een passie heeft voor het helpen van klanten en die bovendien feilloos kan samenwerken met onze collega's.

PROJECT MANAGER

Grimbergen

Ben jij iemand die projecten feilloos kan beheren, zonder daarbij het algemeen overzicht te bewaren wat betreft planning, deadlines, kosten en ook nog eens tweetalig is? Dan ben jij de project manager waarnaar wij op zoek zijn.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Locatie

Ben jij de geknipte persoon om in de dossiers te duiken, de telefoon te beantwoorden en in te staan voor de ontvangst van klanten en leveranciers? Klik dan snel.

COMMERCIEEL BEDIENDE

Locatie

Zit verkopen je in je bloed? Krijg je een kick in het binnenhalen van een nieuwe prospect en probeer je steeds langetermijnvisie relaties op te bouwen met klanten? Dan zit je goed bij Sun at Home. 

Staat de gewenste functie er niet bij?
Stuur ons je CV.

bottom of page