top of page
SaH-HOME-2.jpg

HET ZONNETJE IN HUIS

Zorgeloos genieten van goedkope energie

De zon is een energiebron die elke dag op aarde aanwezig is. Dankzij de zon ontstaat er op elk moment leven en Sun at Home biedt je de mogelijkheid om een deel ervan op te vangen.

ZONNE-ENERGIE

Wij plaatsen zonne-panelen van Zwitserse makelij

Sun at Home kiest resoluut voor kwaliteit en werkt daarom met zonnepanelen van het Zwitserse merk Swiss Solar. Omdat de afwerking in de details zit. Hierdoor kunnen we tot 30 jaar garantie bieden op onze producten en diensten.

SwissSolar.jpg

DIENSTEN

Onze missie

Wij begeleiden de klant in zijn/haar energietransitie. Het is onze missie om individuen en bedrijven te begeleiden naar een meer C02-neutrale en duurzamere ontwikkeling. We doen dit d.m.v. ondersteuning en helpen je je energiebehoeften te optimaliseren en volgen energieopwekkingsprojecten op.

WAT ZIJN ONZE PRIORITEITEN?

Wij wensen een energiegemeenschap te creëren door:

  • Klantentevredenheid en dossieropvolging

  • Tevredenheid van onze consultants en de opvolging van hun installaties

  • Tevredenheid van onze partners en de opvolging van de installatie.

shutterstock_460009957.jpg

OPLEVERING BINNEN DE 2 MAANDEN

Wij hechten veel belang aan klantentevredenheid en dat wordt niet alleen bepaald door goede producten en plaatsing, maar vooral ook een snelle oplevering. Wij garanderen een doorloopproces van maximum twee maanden. Want geef toe; da's snel!

shutterstock_1694623672.jpg

OVER ONS

Wie zijn we?

Sun at Work is ontstaan uit een ontmoeting tussen professionals met jarenlange ervaring in de energiesector, met de ambitie om een Ethic Solar Technology Community te creëren en deze energie te delen.

DE PRODUCTEN

Engineered in Switzerland

Sun at Home werkt enkel met high-end kwalitatieve materialen. Onze panelen en montagesystemen zijn van Zwitserse makelij. Onze omvormers zijn van Huawei.

SWISS SOLAR

S-FIX ASSEMBLY

ONDULEUR INTELLIGENT

CARRIÈRE

We zijn op zoek naar innovatieve talenten om ons team te versterken. Bent u dat?

ELECTROTECHNICUS

Vlaanderen

Ben je op zoek naar een boeiende job in een groeisector? Klik dan snel onderaan en vul het online sollicitatieformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

bottom of page